GO BACK
    TO MENU

    Fine-art

    albums

    Ø1

    Vermeer

    Ø2

    Van Gogh

    Ø3

    Mondriaan

    Ø4

    Avercamp

    v.a. 345,-

    Een Fine-art album met echte lederen covers. Echte kwaliteitsleer in zachte kleuren en oude bruine varianten. Het unique leer is afkomstig van Europeese stieren en wordt afgewerkt met wax om de antieke en karakteristieke uitstraling te behouden. Het luxe gevoel van het leer geeft een album een prachtige unieke uitstraling. De optie voor een echte lederen cover kost € 55,- per album.

    v.a. 345,-

    Het Van Gogh album is ons luxe linnen fotoalbum. Een stevig album met een harde cover van kwaliteits-linnen en een platte rug. Het hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Voor het Van Gogh album zijn talloze linnen kleuren beschikbaar, waaronder een selectie aan natuurlijke lichte kleuren. Ook is het mogelijk om tekst in de cover van het album te embossen.

    v.a. 345,-

    Het Mondriaan album is uniek album met gedeelte linnen en een gedeelte foto. De foto beslaat ongeveer 4/5 van de voorkant van het album. Het linnen loopt mooi door van de voor naar achterkant van het album.

    v.a. 345,-

    Het Avercamp album is een album met een fotocover, die doorloopt van de voor naar de achterkant van het album. Een harde dikke cover, met een fotowrap die over de randen naar zowel de achterkant als de zijkanten doorloopt. Een klein gedeelte van de zijkanten van de fotowrap worden onder de schutbladen naar binnen gevouwen.

    Ouderalbums

    Bestel een ouderalbum bij je album. Dezelfde spreads in een kleinere 20 x 20 album met linnen cover.

    PRICES

    Mini album 20x20

    Fine-art album 25x25

    Fine-art album 30x30

    Fine-art album 35x35

    Ouderalbums

    Stempel Embossing

    Bewaardoos

    € 74,-

    5 spreads / 12 pagina’s

    Mat of Lustre papier

    Linnen Cover naar keuze

    Incl. btw en verzendkosten.

    Extra spread € 8,-