GO BACK
    TO MENU

    Vaak hoor ik dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is.

    Photoshoot Utrecht

    Ik houd van een pure fotoshoot, geen gekunstelde poses, maar spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de  fotoshoot. Dat zorgt voor informele, ongedwongen en stijlvolle foto’s.

    Een fotograaf heeft ervaring nodig om precies te weten waar te zijn op het juiste moment zodat jullie later de meest bijzondere beelden hebben om naar terug te kunnen kijken.

     

    Bekijk hier de verschillende pakketten.

    de kleintjes

    Tijdens een familie fotoshoot komt er vaak een momentje voorbij waarbij de kinderen heel mooi in het licht staan. Ik maak dan snel een portret voordat het moment weer voorbij is.

    Meer info of een afspraak inplannen?

    Bedankt dat je mijn werk bekeken hebt!

    Wil je meer weten over mijn beschikbaarheid? Gebruik dan onderstaand formulier om contact op te nemen.

    Maarten de Kok
    info@studiopastel.nl

    Portretfotograaf Utrecht Maarten de Kok Fotografie

    De Fotograaf

    Ik ben Maarten de Kok, geboren 1984 en opgegroeid in het prachtige & bosrijke Drenthe. Sinds 2018 woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Utrecht. Alles wat ik doe, doe ik graag met toewijding en passie. Ik vind de relatie die ik met een klant heb één van de belangrijkste elementen van mijn vak. Door een goede klik en wederzijds vertrouwen komt mijn werk echt tot zijn recht.​  Bekijk mijn vrije werk op www.maartendekok.nl