GO BACK
    TO MENU

    Editorial

    Portretfotografie

    We fotograferen 20 minuten op locatie. Na de fotoshoot ontvang je een selectie beelden waarvan je één beeld kunt selecteren voor de publicatie. Dit beeld ga ik verder optimaliseren voor drukwerk en/of webgebruik. De foto ontvang je met een vrije licentie, zodat je hem vaker kunt inzetten.

    2 foto's inbegrepen in de prijs, meer beelden kunnen afgenomen worden voor 95,- per beeld.

    325,-
    /

    1. Voorgesprek

    Voordat we gaan fotograferen, gaan we samen in gesprek. Ik hoor graag van jou wat het doel van de fotografie is. Wat je wel en niet mooi vindt. Welke achtergrond en setting we zullen gebruiken. Wat voor sfeer en licht je aangenaam vindt.

    Soms is dat best lastig om te bepalen. Daar zal ik je in begeleiden. Samen maken we een ‘plan de campagne’. Vervolgens plannen we een datum voor de fotosessie.

    2. Fotografie

    Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar bij mij in de studio op op de buitenlocatie.

    De shoot duurt anderhalf uur en je kunt direct de resultaten bekijken. Samen beslissen we of we tevreden zijn of dat we nog een andere setting willen proberen.

    Wanneer we beiden het gevoel hebben dat we het juiste beeld hebben, ronden we de sessie af.

    3 Selectie

    Het is mogelijk om tijdens de shoot samen direct een selectie te maken. Maar vaak maak ik de keuzes zelf, de volgende dag.

    Vervolgens stuur ik je mijn selectie toe, op lage resolutie. Daarna jij mij laat weten welke 5 foto’s je wilt ontvangen.

    4. Nabewerking

    Wanneer ik jouw selectie retour heb gekregen, ga ik met de nabewerking beginnen. Soms is dat alleen een milde retouche op de huid. Soms is het een volledige kleurbewerking op het beeld. Afhankelijk van jouw specifieke wensen.

    5. Levering

    Nadat ik klaar ben met de nabewerking stuur ik je de 5 geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie toe. Je ontvangt een Wetransfer link, zodat je de foto’s kunt downloaden.

    Je kunt je foto’s direct gebruiken