GO BACK
    TO MENU

    Informatie

    Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Wat een ontzettend leuke periode en je hoofd loopt waarschijnlijk over met plannen en ideeën. Jullie bruiloft is een dag om te genieten, de dag waarop je elkaar voor altijd trouw belooft. De dag waarop de liefde gevierd wordt, samen met jullie familie, vrienden en iedereen die je lief is. En dat verhaal, dat wil je graag laten vastleggen door een professionele fotograaf.

    Scroll naar beneden voor uitgebreidere info over mijn stijl en werkwijze.

    Vaak hoor ik dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

    Stijl

    Ik houd van pure fotografie, geen gekunstelde poses, maar spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat zowel jullie als de gasten zich op hun gemak voelen. Dat zorgt voor informele, ongedwongen en stijlvolle foto’s. Op jullie trouwdag draait alles om jullie. Om jullie bijzondere momenten welke worden vastgelegd door een vakkundige en ervaren fotograaf. Bruidsfotografie is een vak apart, door snel in te springen op situaties en door mensen op hun gemak te stellen ontstaan de mooiste spontane foto’s. Een bruidsfotograaf heeft ervaring nodig om precies te weten waar te zijn op het juiste moment zodat jullie later de meest bijzondere beelden hebben om naar terug te kunnen kijken.

    Werkwijze

    1. Kennismakingsgesprek

    2. Opdrachtbevestiging

    3. Week voor de bruiloft

    4. De grote dag

    5. Kort na de bluiloft

    6. Na 60 dagen

    1.

    Tijdens het kennismakingsgesprek kletsen we verder over jullie bruiloft, kijk ik met je mee naar de dagplanning en zoeken we ook samen naar een fotolocatie – een locatie die bij jullie past. De afgelopen jaren ben ik op zoveel mooie plekken geweest (Nederland is zo mooi!), dat ik jullie daar graag bij help.

    Portretfotograaf Utrecht Maarten de Kok Fotografie

    De Fotograaf

    Ik ben Maarten de Kok, geboren 1984 en opgegroeid in het prachtige & bosrijke Drenthe. Sinds 2018 woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Utrecht. Alles wat ik doe, doe ik graag met toewijding en passie. Ik vind de relatie die ik met een klant heb één van de belangrijkste elementen van mijn vak. Door een goede klik en wederzijds vertrouwen komt mijn werk echt tot zijn recht.​

    Wat zijn nou jouw favoriete bruiloften?

    Ik vind ontspannenheid en intimiteit echt super op trouwdagen. Heerlijk genieten met vrienden en familie in een intieme setting. Lekker lang dineren of juist een speelse BBQ. Luisteren naar mooie speeches of 's avonds lekker dansen. Gewoon samen het leven vieren!

    Basis

    € 1.595

    6 uur fotografie
    Minimaal 200 zorgvuldig bewerkte foto’s
    Mini trouwalbum
    Sneak preview binnen een week
    Online gallery
    Kennismakingsgesprek

    Luxe

    € 1.795

    8 uur fotografie
    Minimaal 250 zorgvuldig bewerkte foto’s
    Mini trouwalbum
    Sneak preview binnen een week
    Online gallery
    Kennismakingsgesprek

    Exclusief

    € 1995

    12 uur fotografie
    Minimaal 350 zorgvuldig bewerkte foto’s
    Mini trouwalbum
    Sneak preview binnen een week
    Online gallery
    Kennismakingsgesprek

    Recensies

    Ø1

    Stefan

    Ø2

    Nancy Koster

    Ø3

    Hans + Ypie

    34.9472ºN, 131.9850ºW

    Maarten heeft een unieke kijk op de fotos maar houdt daarbij wel heel goed rekening met de wensen van ons en zelfs onze gasten!! iedereen liep met hem weg.

    35.4166ºN, 115.5842ºW

    We vinden de foto's prachtig en zijn er echt superblij mee!!! Het is echt nagenieten en de sfeer terughalen. De dag is voor ons voorbij geschoten en dan is het heel fijn Maarten's foto's te kunnen bekijken! Hij voelde heel goed aan wat wij wilden en we zijn helemaal gelukkig met het resultaat.

    291.0912ºN, 32.312ºW

    De foto's zijn werkelijk prachtig. Tijdens het fotograferen hebben we hem bijna niet opgemerkt, maar het eindresultaat is geweldig!

    Veelgestelde vragen

    Kunnen we verplaatsen in verband met het Coronavirus?

    Ben je al lang fotograaf?

    Wanneer ontvangen wij de foto's?

    Wat doe je met de groepsfoto's

    Maak je ook albums?

    Hoeveel tijd moeten we rekenen voor de fotoshoot op de bruiloft?

    Stel nou dat het regent op de bruiloft?

    A.

    Op het moment dat jullie mij geboekt hebben en besluiten om jullie trouwdag te verplaatsen in verband met het Coronavirus dan is dit kosteloos mogelijk. Het is daarbij uiteraard erg handig om de nieuwe trouwdatum met mij af te stemmen, ik wordt vaak 1,5-2 jaar vooruit geboekt en dat betekent ook dat veel data in de weekenden in de populaire trouwmaanden al bezet zijn.